MöllerGårdens Hundcenter

OM OSS

Ett komplett Hundcenter

MöllerGårdens Hundcenter är ett komplett anläggning för din hund. Hos oss hittar du allt från hundhotell & dagis, kursverksamhet, rehabilitering och friskvård, pälsvård och mycket mer. Vårt mål är att kunna tillgodose och underlätta de behov som du och din hund har. Therese som äger och driver MöllerGårdens Hundcenter har en gedigen utbildning som diplomerad och certifierad instruktör, hundpsykolog & hundfysioterapeut sedan 2007.  Vi har även samarbete med flertalet utbildade instruktörer/massörer/trimmare som leder kurser och tar emot besök hos oss. 

Anläggningen ligger belägen på en mysig gård i utkanten av Ängelholm. Hos oss finns flertalet berikade rastgårdar, hundsim, vattentrask, agilitybana, dagis/hotellplatser och mycket mer. Anläggningen är fräsch och har en väl berikad miljö för att passa alla våra (hund)besökare.

Therese

Hej Therese heter jag och äger och driver MöllerGårdens hundcenter. Är certifierad/diplomerad instruktör, hundpsykolog och hundfysioterapeut. 

Jag är gift med Martin har 3 söner & 5 lurviga flickor 2 Aussie Jill & Tassa, 1 Mittelspitz Luna & 2 Border collies Bita & Bonnie. ( ja i och för sig börjar sönerna med bli rätt lurviga haha) Med tjejerna tränar jag lydnad, rally, mixxa, trix, nw, vi spårar mkt och nu ska jag ta upp söket igen efter några års uppehåll. 

Tävlandet har jag lagt på hyllan efter stroke jag fick 2016 men kanske igen i framtiden. Såklart använder vi vår fina rehab & friskvårdsavdelning där vi simmar & vattentraskar 1 gång i veckan. 

Jag håller alla möjliga sorters kurser tex valpkurser, spår & sökkurser, trixkurser, mixxakurser, mfl mer om det & mina utbildningar hittar ni på kurssidan.

Tillsammans med min mamma driver jag kennlen Amicus Fidelis vi föder upp Mittelspitzar. Jag har turen att göra & vara med dom jag älskar! lever och andas hund 24/7 365 dagar om året

Har haft turen att få köpa min mormor & morfars gård där av har vi döpt den till MÖLLERGÅRDEN efter deras efternamn, och min stora dröm har förvekligats. 

Martin

Hej Martin heter jag och äger MöllerGården tillsammans med Therese.

Hundar har alltid haft stor plats i mitt hjärta och de passar ju utmärkt med en hundtokig fru haha

Ni möter mig ibland vid inakorderingar av era hundar och även när jag fixar bygger och donar. När jag inte jobbar i/på hundcentert kör jag kranbil.

Jag är så gott som uppväxt med hundar då jag passat hundar i tonåren och när jag träffande Therese vid 15 års ålder har jag inte varit utan hund de är en stor del av mitt liv & en stor del av mitt hjärta. Nu har jag/vi Bita & Bonnie BC, Tassa Australien shepherd, Jill Australien shepherd, Luna Mittelspitz.

Marcus

Marcus Wärme jag är en hundälskare som är Uppväxt här på hundcentret .

 Son till Therese och Martin. så ja jag är väll en sån som man kallar född i valplådan haha.

Mig träffar ni hos hundarna på dagis och hundhotellet.

jag tar ofta emot & lämnar ut era hundar när de lämnas och hämtas.

på fritiden tränar jag  personsök & spår med våra hundar.

Utbildning Hundskötare.

Ida

Charline

Hejsan! Charline är namnet och jag är hundskötare här på Möllergården! Så jag är en av dem som ser till att er hund får den bästa upplevelsen på dagiset eller hundhotellet! I skrivande stund har jag själv ingen hund då båda mina änglahundar som ni ser på bilden fick somna med inte allt för lång tid isär. Men stor hundvana finns! Haft hundar i princip hela livet, allt möjligt har funnits så som labbe, schäfer, rottweiler, napolitansk mastiff, kaukasisk ovtjarka, bulldog osv. Svårt att hitta en favorit så att säga! Hoppas vi ses!

Mia

Jag heter Mia och lever ihop med åtta år gamla kooikerpojken Xenit.

Djurintresset har alltid varit primärt och de senaste tjugo åren har jag nästan bara haft djurjobb, allra mest med hästar och hundar och har samtidigt undervisat i olika konstellationer.

Beteende och lärande är det absolut coolaste och mest spännande jag vet och därför är jag utbildad hundbeteendeutredare och instruktör med flera fortbildningar i bland annat hundars kommunikation, flockhantering, inlärning och pedagogik.

Min första hund ställde hundlivet på ända då hon var extremt reaktiv och arg. Hennes resa till att bli en trygg och modig individ är den största anledningen till att jag brinner alldeles extra för hundarna som tycker att världen är svårmanövrerad.

En trygg och härlig vardag för alla individer är mitt stora fokus!

På MöllerGården träffar ni mig främst genom beteendeutredningar/privatlektioner och kurser med vardagstema.

Whilma

Hej! Jag heter Whilma och jobbar som hundskötare här på MöllerGården. Jag kom först hit när jag fick praktik här via skolan i slutet av 2021. Jag går just nu sista året på Realgymnasiet där jag läser djurvård och kommer vara utbildad djurvårdare nivå 2 när jag tar stunden 2023. Hundar har alltid varit en del av vår familj och även varit mitt favoritdjur och intresse stor del av livet. Att få jobba med hundar har varit något jag velat i några år och har planer på att utbilda mig vidare i framtiden.

Denise

Hej!

Här har ni mig – Denise.
Jag jobbar som hundinstruktör och som hundskötare här på Möllergårdens hundcenter.
 
Jag har äran att dela min vardag med två fantastiska finska lapphundar – Lumi & Talvi.
 
Vi hittar på olika aktiviteter för att göra vardagen så rik som möjligt.
Allt från spår/sök, nosework, agility, hoopers, trickträning till parkour.
 
Vi har inga tävlingsambitioner – Vi diggar helt enkelt bara att göra vardagen så härlig som möjligt.
 

Jag brinner lite extra för aktivering och berikning. Hunden ska tycka att varje dag är givande & värdefull.