Hundstund Salong

Här på MöllerGården jobbar vi enbart mjukt & belöningsbaserat det är viktigt att hunden känner sig trygg under behandlingen hos oss. Matte & husse får gärna stanna kvar & vara med hos oss under behandlingen om ni vill. Vår hundfrisör hjälper er med allt ifrån klipp, öronplock och kloklippning. ( är under utbildning så timmning kommer efter sommaren 2023.

Vi erbjuder även hanteringsträning Valp & vuxen hund/ här tränar vi på det mesta som händer hos frisören i hundens egen takt.
30 min pris 250kr ta gärna med riktigt gott godis

Hej ! Annie heter jag och det är jag som från och med mars månad kommer att stå på Möllergården, 2 dagar och klippa era fyrfotade familjemedlemmar. Lite om mig då. Jag är 24 år gammal och är uppvuxen i Helsingborg. Numera är jag bosatt i Skurup. Hundar har varit en stor passion sedan barnsben, Enligt mina föräldrar har jag bett om en hund sedan den dagen jag först kunde förmedla vad jag ville ha. Därför är jag idag utbildad och certifierad vårdhundsförare och startade min firma Känslohunden. Där jag arbetar tillsammans med min 4 år gamla labradoodle hane som Vård- och Skolhundsekipage. Sedan augusti 2021 har jag varit figurant på BPH (Betende och Psykisk utvärdering Hund) hos terrierklubben i Örkelljunga. I slutet av mars 2022 blev jag färdig testledare. När det nu var dags att utveckla drömmen om att jobba med hund på heltid föll lotten på Hundfrisör. Firman bytte namn till HundStund och utbildningen påbörjades i Januari. Nu har jag ett år framför mig med nya utmaningar och jag kan knappt bärga mig. Till en början tar jag enbart emot bad- och klippkunder. Vart efter vi går igenom de olika raserna kommer jag att addera tjänster, såsom trim och plock. Hoppas vi ses🐩✂️

Prislista
Detta är cirkapriser och kan komma att ändras beroende på just din hunds individuella förutsättningar. Flera olika faktorer spelar in, bla pälsens skick, hur van/ovan hunden är att vistas i salongsmiljö och hanteras med mera. Har din hund mycket tovor så debiteras varje extra halvtimme med 200 kr. Allra oftast är då det bästa och snällaste alternativet för din hund att raka ner pälsen så att tovorna avlägsnas så skonsamt som möjligt.

Något som också viktigt är att hunden är väl rastad när den kommer till frisören.

Det gör mycket stor skillnad för oss om ni kommer i tid, annars fallerar hela dagens schema. Avbokningar eller ombokningar ska göras senast 12 timmar innan bokad tid. Avbokningar/ombokningar som görs senare än 2 timmar innan bokad tid debiteras med 50% av priset.
Inga utställningsklippningar görs.

Vardagsklippning
Bad/Schamponering, föning, borstning samt kloklipp ingår. Vardagsklippning Bad-paketet och maskinklippning till allra största delen, vissa delar klipps med sax.

Grupp 1) Riktigt, små hundar typ Chihuahua, kanintax mm. 550kr. Maskinklipp o badpaketet.

Grupp 2) Småhundar typ Pomeranian, Toypudel, Pekingnese, Malteser, Griffon, Papillion, dv.tax mm. 600kr Klipp o badpaketet.

Grupp 3) Också små hundar (men lite större) Typ Shi tzu, Dvärgpudel, Lhasa apso, Borderterrier mm. 650-700kr Klipp o badpaketet.

Grupp 4) Cockerspaniels, Mellanpudel, Foxterrier, Standardspets, Dvärgschnauzer mm. 750kr Klipp o badpaketet.

Grupp 5) Större spaniels typ Springer, Bearded Collie, Schappendoes, Softis, Mellanschnauzer, Lagotto, Keeshound mm. 850kr Klipp o badpaketet.

Grupp 6) Storpudel, Collie mm. 900kr Klipp o badpaketet.

Grupp 7) Golden, Setter, Flatte, Old english sheepdog, Riesenschnauzer mm. 1.000kr Klipp o badpaketet.

Grupp 8) De riktigt stora hundarna: New foundland, Pyrene’hund mm. 1050kr Klipp o badpaketet.

Pudel: Toypudel 600kr, Dv.pudel 700kr, Mellanpudel 750kr o Storpudel 900kr.

Ullurkamning/Bad-paketet+ullurkamning och tassputs
T.ex. Pekingnese 500:- Ca 1,5h
T.ex. Mittelspitz 600:- Ca 1,5-2h
T.ex. Aussie/Bearded Collie 700:- Ca 2h
T.ex. Berner Sennenhund/Setter/Flat coated retriever 800:- Ca 2-3h
T.ex. New Foundland/Pyrenéerhund 850:- Ca 2,5-3,5h

Puts/Ansikte/nos, tassar och klor 250kr
Tassputs och klor 200kr
Kloklipp 120 kr

Öronrens/Rengöring med rengöringsvätska, även plock av hår i hörselgången för de hundar som behöver det.

Öronrens som tillägstjänst 50 kr med hårplockning 80kr
Enbart öronrens 100kr med hårplock 150 kr

Bad/schamponering, föning, lättborstning
Tex Pekingnes , Bishon Havanais 300 kr
Tex Mittelspitz, Shiba 400 kr
Tex Aussie , Bearded Collie 500 kr
Tex Berner Sennen, Schäfer, Labrador 600 kr
tex New founland , Leonberger 700 kr

ValpKlippning 500kr delas med fördel upp på 2 gånger för valpens skull 500 kr totalt . Ta gärna med riktigt gott godis.

Tandborstning/Tänderna borstas med hundtandkräm 200kr

Varmt Välkomna!