Boka aktivitet

Varmt välkommen att boka in din aktivitet hos oss. Du fyller enkelt in dina kontaktuppgifter här nedan och går vidare till kalendern där du sedan bokar upp din tid. 
Tänk på att INNAN du bokar din tid, behöver du ha valt ett paket via oss. Du kontaktar oss enkelt på mollergardenshundcenter@live.se för att boka antal gånger. 

Nedanför formuläret kan du läsa igenom antal gånger du kan boka och hur betalningen genomförs.

För- & Efternamn*
Mejladress*
Telefonnummer*
Boka aktivitet*
Jag godkänner bokningsvillkoren

Hundsimmet

Hos oss kan du även boka vår bassäng för egen träning. Simningen är perfekt för dig som vill hålla din hund i trim samtidigt som många hundar tycker det är väldigt roligt. Innan du bokar bassängen för egen träning måste du boka en genomgång med instruktör då visar vi runt och ni får koder in mm. detta tillfället simmar ni inte. (detta är kostnadsfritt)

Vid sim med instruktör är DU alltid med din hund i poolen för att kunna ge största möjliga trygghet, ni får då hjälp och instruktioner av siminstruktören hur ni hjälper er hund på bästa möjliga sett så simmningen blir en så bra upplevelse som möjligt.

Ta med smaskigt godis & gärna er hundsfavvorit leksak om den tål vatten och är ren.

Ni behöver även komma nyduschad och ha med badkläder samt gärna våtdräckt , underställ el liknande.

Ni ska även ha med handdukar till både hunden och er. Hunden duschas av efter simmningen.

Varmt välkomna 
OBS! Du bokar simmet under 1h.

Antal
Pris (med instruktör)
Pris (själv)
1st
550kr
375kr
10st
3 500kr
1 950kr

Vattentrask

En vattentrask även kallad Watertreadmill är ett löpband i vatten som används för rehabilitering & friskvård.

Vår vattentrask är en Smartwalker PRO  
Vattentrask är ett fantastiskt träningsredskap för hundar som vi använder både i rehabiliterings och friskvårdssyfte.

Träning i vatten avlastar lederna på ett kontrollerat sätt men ger ett motstånd för muskulaturen när hunden tränar i vattnet. På så vis ökar hundens kondition, stabilitet, rörelse & muskelmassa.

Vi använder vattentrasken i både rehabiliteringssyfte och för friskvård. Efter introduktion kan man få  vattentraska sin hund själv i friskvårdssyfte.

Vi rek att hunden kommer på en friskvårdskontroll innan man börjar vatttentraska själv.

Varmt välkomna 
OBS! Du bokar vattentrasken under 45 minuter.

Antal
Pris (med instruktör)
Pris (själv)
1st
500kr
5ggr
2 000kr
10ggr
4 500kr
2 800kr

Hundhallen

Hallen är 480 m2 med en träningsyta på 450 m2 med en café del på 30 m2 där man kan köpa fika, äta glass och ge hunden något gott. 

Hallen kommer vara uppvärmd till ca 15 g vintertid. vi har ett stort trädäck utanför som man kan fika & njuta av utsikten på när vädret tillåter. 

Underlaget är Unisports fantastiska konstgräs med sandfyllnad och sviktpad under. Som bla finns i fantastiska AW arena och Tele2 arena

I hallen finns agilityhinder, hoopers, rallyskyltar, mixxa skyltar och hållare, rutan och lydnadshinder,  mm allt för en rolig träning! 

Tränar ni så görs detta nere på hallytan ej i kök/cafedel tänk på att städa efter er.

Antal gånger (max 3 pers)
Pris
1st
350kr
5st
1 500kr
10st
2 000kr

Avtalsvillkor

 1. Betalning & Bokning
  Betalning sker till MöllerGårdens swish, kontant, kort el via klarna och skall erläggas innan besöket. I Bokningsbekräftelsen finns en länk med information kring hur du betalar. Obetalda besök debiteras med straffavgift på 500kr. Bokningen är bindande och om avbokning ej sker minst 12h innan bokat besök debiteras besöket i sin helhet. Avbokning sker via länken i bekräftelsemejlet som skickas ut vid bokning.
 2. Priser
  Angivna priser gäller om inget annat avtalats skriftligen med personal på MöllerGården. Om betalning ej finns MöllerGården tillhanda vid besöket har MöllerGården rätt att kräva betalning via t.ex. faktura. Ej betala besök riskerar att drivas vidare till inkasso/Kronofogden. Priser anges inklusive moms.
 3. Kundens ansvar
  Kunden ansvarar för att använda och vårda lokalerna i sådant skick så att dem är likvärdiga med när besöket började. Detta innebär att varje person t.ex. städar och plockar undan efter sig. Hunden skall vara fullt frisk vid besöket och väl rastad. Om Kunden inte sköter om lokalerna och materialet på dugligt sätt debiteras straffavgift om 500kr utöver ordinarie besök.
 4. Om Vattentrasken skadas är kunden betalningsansvarig att betala för den uppkomna skadan.
 5. MöllerGårdens Ansvar
  MöllerGården ansvarar för att tillhandahålla en säker och trygg miljö utefter bästa förmåga för alla besökare. 
 6. Ansvarsfriskrivning
  Kunden förstår och accepterar att användning av Vattentrasken sker på egen risk. Företaget ansvarar inte för eventuella skador på kunden, kundens hund eller förlust av egendom. Kunden ansvarar för att ha en giltig och tillräcklig försäkring för sin hund.
 7. Kameraövervakning
  Kunden är införstådd och godkänner att anläggningen är kameraövervakad och att syftet med detta är att styrka säkerheten för både Kund och lokaler.