Våra instruktörer

Therese (Hundfysioterapeut, Hundpsykolog, Instruktör)

Jag heter Therese &

driver MöllerGårdens Hundcenter. Är 40 år gift med Martin & har 3 tonårs pojkar & 4 lurviga flickor 2 Aussie & 2 Mittelspitz tillsammans med min mamma driver jag kennlen Amicus Fidelis vi föder upp Mittelspitzar.

det är jag som tar emot era bokningar ang pensionat & dagis.

Jag jobbar i fysioterapiavdelningen & som hundpsykolog samt med kursverksamheten =) förutom pensionatet om kvällarna & helgerna.

Hundar har alltid varit en del av mitt liv och hade inte kunnat tänka mig ett liv utan dem! jag är utbildad & Diplomerad Certifierad Instruktör, hundpsykolog & hundfysioterapeut här är lite om de olika utbildningar & kurser jag gått 2006 gick jag en ettårig instruktörs utbi denna utb läste vi :*Hundträning *Hund etologi *Hund biologi*Sport & hälsa*Problem lösning hund* Raskunskap mm 2007/2008 Svenska sökhunds gruppen ( land sjö hav )2008 sökutb`s helg i kungälv.2010/2011 Hundfysioterapeut utb i denna utb ( ca 2 år) läste jag *Veterinärbas medicin* Terapeutisk bas medicin* Anatomi & Biomekanik* Konvalicens & Rehabilitering* Fysiologi* Psykologi Etologi* Tränings lära ( tränings program) * Foder & Träning* Hund massage & stretching* Elektrotreapi * Smittskydd* Raskunskap* Berikning2013 helgkurs i specialsök2013 Canis ett åriga klicker tränar utb instruktör Åsa Jakobsson.2013 Skk s uppfödar utb i hässleholm2014 uppfödar utb skk 2013-2014 Hundens utbildningsakademi instruktörsutbildning ( 1 årig) 2014 diplomerad certifierad blodspårs instruktör hundens utbildningakademi 2014/2015 Hundpsykolog Hundens utbildningsakademi ( 1 årig )2015 kantarellsöks instruktör Hundens utbildningakademimellan alla kurser jag håller & går på så spenderar jag min tid i hundcentret hos dagis & pensionathundarna, där mina egna hundar oxå är med ..jag har även haft min praktikplats hos veterinär Charotte Hillerström ca 1 år .

.Kasia ( Hundfrisör, Hundpsykolog, Instruktör)

Kasia träffar in på kurser samt i dagis & pensionatet.

Fia

Mitt namn är Fia och jag kommer hålla i agilitykurser samt hjälpa till på dagiset vid behov.
Hundar har alltid funnits i mitt liv, jag är uppväxt på en kennel och följde ständigt med min mamma på tävlingar. Min första egna hund fick jag som 11 åring, en Dansk/svensk gårdshund. Sedan dess har jag haft ytterligare en Dansk/svensk, en Berger des pyrrénées och 2 Australian kelpie. Idag lever jag med Kelpien Riva och Border Collien Ipa.
Utbildningar jag har:
- 3 årig gymnasie utbildning med inriktning hund
- Agilityinstruktör, A1
- SKKs uppfödarutbildning
Utöver detta har jag tidigare erfarenhet av att arbeta på hunddagis samt att jag själv tränat och tävlat hund i över 15 år.
Jag ser fram emot att arbeta på MöllerGården och få nya erfarenheter.

Emma-Helena

Jag heter Emma-Helena Laurin jag är 34 år ung, född och uppvuxen i Visby men kom på lite avvägar till Skåne och Helsingborg 2009.
Jag är utbildad beteendevetare men jobbar för närvarande inom E-handel. Jag bor för närvarande i Helsingborg med mina två Shetland Sheepdogs. Hundintresset för tävling och träning började med familjens hund när jag var 14 med familjens Border Collie. Jag köpte sedan min egna "första" hund 2004 och har tränat och tävlat aktivt sedan dess i agility, rallylydnad, nosework, freestyle/htm.
Jag är aktiv i föreningslivet inom hund, både inom sektor och styrelseuppdrag. Utöver hundar är jag även hästtokig. Som ni förstår så brinner jag för kommunikationen mellan djur och människor.
Mitt mål som instruktör är alltid att ni skall komma förstå varann än mer och växa som team genom positiv förstärkning. Du får det du förstärker, inte det du avser att förstärka. Vi belönar det vi vill ha istället för att bestraffa det vi inte vill ha.
Relevanta utbildningar inom hund:
Klicker och Aktivering
Resurshundförare
Noseworkinstruktör/doftprovsdomare
Agility A1
Eva Bodfäldt "kontaktkontraktet" 

Mia Immi instruktör mer om Mia kommer snart

Sara

Hej alla lyckliga hundägare. Sara heter jag och jag planerar att köra igång lite nose work kurser på Möllergården under våren, när jag blir klar med min NW utbildning. Mer info om mig finns på min hemsida. Der verkligen från emot att jobba på Möllergården 🙂 Mvh Sara, Pawfect