Referenser


Några kurs referenser 

Referenser Kurser
Emelie Sid Ahston har recenserat - 5 stjärna

Jag har gått på valpkurs, spårkurs och vardagslydnad hos Therese och trivts kanon. Både jag och mina hundar, rottis & old english bulldog, har lärt oss massor, både när det gäller lydnad och lek. Therese är mycket pedagogisk och lär ut på ett lättförståeligt sätt. Kan varmt rekommendera

Ewa Pettersson har recenserat - 5 stjärna·

Har gått några kurser och är mycket nöjd!!! Välutbildad, duktig och lugn lärare med mycket tålamod.
Vi har en hund som var mycket rädd för män och hundar men efter några gånger på kursen så kunde vi släppa honom lös med de andra och vilken glädje det var.
Tack vare tålamod, tips och träning från läraren så kan vår hund leka med andra hundar och våga hälsa på män med ;)
Vår hund har verkligen utvecklats.


Marianne Brandsvig har recenserat - 5 stjärna

Har gått två kurser med min lilla hund Rutger som är en Yorkipoo. Kurserna har varit väldigt givande och väl genomtänkta. Har tidigare haft hund och gått kurser, men inget som kan jämföras med Möllergårdens. Varje kurstillfälle har genomsyrats av ett stort ledarskapsengagemang. Har även vid några tillfällen lämnat min hund Rutger på dagis och även detta har varit till full belåtenhet. Jag o Rutger tackar dig så här långt och önskar lycka till.


Allis Boklund har recenserat - 5 stjärnaden 20 januari ·

Rex har gått många kurser och älskar det


Pia Marina Rebecka Harbeck har recenserat MöllerGårdens Hundcenter - 5 stjärna
Vi gick valpkurs med våra två valpar och bättre tränare kan man inte få! Stort personligt engagemang i varenda kursdeltagare (både hund och ägare) och tydliga instruktioner på övningarna. Man får definitivt valuta för pengarna! Vi ska boka in oss på fortsättningskurser så fort vi kan!Anneli Ahlberg har recenserat - 5 stjärna

Har bara positiva erfarenheter av kurserna. Så mycket kunskap och erfarenhet som läraren har, så kan även den mest bångstyriga vovven lära sig. Kan bara rekommendera !


Christel Johansson har recenserat - 5 stjärna

Verkligen att rekommendera. Välutbildad trevlig instruktör. Tar sig god tid när man behöver hjälp. Varierande utbildning. Fina lokaler både inne och ute. Framförallt känner man sig välkommen oavsett vilken hundras man har eller vilken erfarenhet man har själv. Så har ni möjlighet anmäl er och er hund.

Emma Sövgren har recenserat - 5 stjärna

Har gått hos Therese med två olika typer av hund. Mycket erfarenhet och kunskap finns hos Therese och hon är fantastisk med både hundar och människor. Rekommenderas starkt.


Klara Kentemo har recenserat - 5 stjärna
2016·

Har gått många kurser här, med mycket goda resultat. Mycket bra instruktör som ser behoven hos den enskilde individen och har där med hjälpt mig att få en bra grund hos min hund. Har gått valpkurs, grundkurs, vardagslydnad och rallymix.


Pernilla Carlsson har recenserat - 5 stjärna ·

Jag har gått några kurser och har haft både trevligt och lärorikt. Therese är en lugn och fantastisk utbildare med lugn och humor som ser till att man känner sig trygg och säker samtidigt som hunden älskar att gå till kurserna. Ingen fråga är för dum och man möts alltid med ett leende. Rekommendera alla att gå på kurs här.

Linda Bågenheim Andersson har recenserat - 5 stjärna2016·

Jag har gått valpkurs 1 och 2 hos Therese och är väldigt nöjd. Hon är positiv och glad, vilket smittar av sig på både hundar och ägare. Alla raser ägnas lika mkt uppmärksamhet och träningen ligger på en lagom nivå så att man känner att man klarar övningen eller snart kan lära sig. Utöver vardagslydnad har vi fått pröva på flera olika aktiviteter med hundarna bl.a. rallymix, agility, personsök och nosework. Föreläsningen i akutsjukvård var nyttig och övergripande. Kan verkligen rekommenderas!


Jörgen Walfridsson Har gått lydnads kurs med min hund och även blod och eftersök. Therese är en väldigt bestämd och duktig kurs ledare, som har blivit bra resultat på hunden och mig själv. Hoppas på fler spår kurser snart!Jessica Lindgren har recenserat - 5 stjärna ·

Som första hundägare och noll erfarenhet, har jag mycket att tacka Therese för. Har gått valpkurs ett och två och fått massor av tips. Elsa älskar Therese och personalen, svansen går iett när vi svänger in på parkeringen. Man mötts alltid av glädje och inga frågor är dumma.


Jenny Caroline Broscheit har recenserat - 5 stjärna ·

Pedagogisk o duktig instruktör trevlig miljö :)

Heléne Svensson har recenserat - 5 stjärna·

Underbart lärorikt och kul..
Kommer nästa månad med min ehhh hund nr 3 eller 4 på kurs där. :D :D


Linda Bohlin har recenserat - 5 stjärna

Har gått kurser här, är super nöjd, lätt att hänga med och mkt tålmodig tränare.
Rekommenderas skarpt.

Maria Frithiofsson har recenserat - 5 stjärnaden 19 januari ·

Har gått kurs här. Även haft min hund på övernattning alltid lätta att få tag på om man behöver hjälp eller stöd. Vi är super nöjda. Bästa för våra fyrbenta vänner ever❤️
Theres är guld med både djuren o ägaren.

Carina Carlström den 2016 ·

Vi har gått flera kurser som t ex valpkurs, nosaktivering & rallymix. Therese är jätteduktig & kurserna har varit roliga & mycket lärorika! Har även mina två hundar på dagis hos Therese & de älskar det!! Kan varmt rekommendera både kurser, dagis & pensionat!

Magda Ahrsjö har recenserat - 5 stjärna ·

Jag tycker att det alltid är lika trevligt att komma till Therese och få hjälp med träning och få gå på kurser hos henne♥ Min lilla Akki älskar henne mer än godis :D

Helene Östling Lindén har recenserat - 5 stjärna

den 26 januari ·2016

Har med min hund Nelson gått några kurser hos Therese och vi har hela tiden blivit så professionellt bemötta. Lugnt och tryggt leder hon oss genom kurserna. När självförtroendet sviktar finns hon där och peppar oss. Kan varmt rekommendera hundkurserna och även dagis/pensionat


Malin Ringvall har recenserat - 5 stjärnaden 20 januari 2016·

Therese är en mycket duktig instruktör. Har fått många bra tips på hur vi ska hantera vår något ouppfostrade omplaceringshund som idag är mycket lugnare. Har även haft våra hundar på dagis/pensionat hos Therese och de älskar det. Bra inne och utemiljö. Väldigt duktig personal. Man vet att hundarna är i trygga händer där.


Marianne Karmeborn har recenserat - 5 stjärnaden 8 maj ·2016

Therese har med sitt lugn och tålamod hjälp mig och Nemo en lång väg. Jag ger mitt högsta betyg och varmaste rekommendationer.


 • Andreas Charlesson Wahlgren 2015 11 14
 • Vi har nyligen avslutat rallymix & en utredning / privatträning med vår 3-årige Jack Russel som hade problem med hundmöte. Nu klarar vi att gå kursen utan att vår hund ska skälla på alla hundar. Mycket positiv människa och har ett positivt arbetssätt med hundarna. Ser bara möjligheter. Även om man träffas i grupp så får man mycket individuella tips och therese tar sig tid att förklara och visa. Vi har fått bra med verktyg att träna hemma och material från kurser. Bra tips att använda för att kunna träna hemma och utveckla träningen. Bra variation med övningar och miljöer. Therese har även varit mycket tillmötesgående och kommit på akuta besök när det har behövts. Vi är mycket nöjda och kommer fortsätta gå kurser hos Therese. Nyligen har vi börjat valpkurs med fransk bulldog.

  Camilla Rosenqvist Mycket bra kursledare som alltid fått mig och Bony (min hund) att känna oss mycket speciella, som om kursen var enbart för oss trots att vi var full grupp. Vi har alltid blivit vänligt bemötta, fått del hjälp särskilt vi behövt! Gruppträffarna har varit väl förberedda, genomtänkta och momenten har flutit på. Vi har också fått moment att öva på hemma via fb-sidan, som vi blev tillfrågade om vi ville delta på. Det har varit filmklipp med olika övningar. Där har Therese även informerat om tips och råd som kanske inte ingått i just den kursen jag gått men sådant som är bra för alla att veta.
  Vi har varit på varierade platser skog, storstad, på valda fält eller på kursgården och Therese har i god tid meddelat oss vart vi skulle träffas om vi var på väg eller hittat rätt! Omtänksam och väldigt kunnig inom sitt område. Vi har gått valp/grundkurs och vardagslydnad och jag kan varmt rekommendera Therese som kursledare till alla mina hundvänner.
 • Margareta Svensson Mycket bra lärare att lära ut. Har haft mycket lärdom och positivt Har gott valp o dom flesta kurserna hos Therese Har lärt myket bara positivt
 • Amanda Eliasson Jag och Affe har gått vardagslydnadskursen hos Therese och är jättenöjda. Affe tyckte det var jättekul då det var blandade övningar/aktiviteter så en övning han aldrig bli långtråkig. Jag tyckte det var bra att man fick mycket individuell hjälp fast att man var i grupp. Det var också bra att vi fick ut i olika miljöer och öva med hundarna!
  Jag längtar tills nästa kurs!den 1 november 2014 kl. 07:13
 • Anette Hansson Sofie Alexandra Hansson och Tobias Hansson har också gått valpkurs hos Therese Wärme och är mycket nöjda och instämmer med Anette Hanssons referens.
 • Helen Spors Vi har gått Valpkurs o de var jätte bra Therese Wärme är så duktig men djur och kan så mycket om deras behov och lär ut bra och man känner sig trygg där .
Anette Hansson Jag och Lucy har gått valp och vardagslydnad, samt en prova på kurs i Rally-Mix för Therese. Vi är jättenöjda! Therese är en mycket bra instruktör med stort engagemang för det hon sysslar med. Hon är alltid positiv och glad och verkar genuint intresserad av att ens hund lär sig på bästa sätt. Hon visar på stor kunskap om många olika hundraser och kan på så sätt anpassa träningen utifrån hundägarens och hundens behov. Hon har bra och varierande övningar och ett extra plus är hemläxan. Då blir målet extra tydligt för att komma vidare mot nästa mål. Träningstillfällena växlar mellan olika miljöer och det är också bra, speciellt för den lilla valpen. Här får man bra tips och råd direkt, hur man kan göra i olika situationer. Är med andra ord mycket nöjd och ser framemot fler kurser hos ThereseWärme. Den som ligger närmst just nu och som jag och Lucy ser fram emot är Rally-Mixen.Andrea Svensson-5 stjärnaJag gick på allmänlydnadskursen tillsammans med min rottweiler.
Vi lärde oss jättemycket! Efter kursen kunde han träffa hundar utan att dra och han fick lätt att koncentrera sig. Allt detta tack vare Therese som en så underbar instruktör som visade oss hur vi skulle gå tillväga! Tack!Heléne Svensson-5 stjärnaFörra året gick jag en kurs med min "hormonstinna" hanhund.
Allt gick toppen och han blev mycket bättre.
I år gick jag valpkurs med hans dotter. Härlig kurs med blandade aktiviteter.
Hon lärde sig mycket om att umgås och (trots att hon var märkligt egoistiskt) att sitta och ligga och lyssna på sin matte.
Tack Therese för 2 underbara kurser. ( Gofika o allt)
Längtar efter nästa som jag vill gå ♥Skrivet av Anneli Ahlberg den 7 okt 2013En bättre dagisfröken och kursledare än Threse kan man inte hitta! Hon lägger ner hjärta och själ på att hundarna ska må bra.
Skrivet av Linda & Nikki , den 2. sep, 2013Kan absolut rekomendera kurserna på Möllegårdens Hundcenter. Har gått lydnad, Spår och lydnad med inriktning klicker. Man blir varmt bemött av engagerad och kunniga istruktörer som helhjärtat jobbar med att hjälpa och lära både hund och ägare. Alltid roligt och lärorikt. Nu väntar en ny och spännande kurs inom Nosaktivitet.
Ett stort Tack till Theres och Camilla för det ni lärt Nikki och mig. Vi saknar er och kommer absolut att rekomendera er till alla hundägare vi känner och vi kommer att gå fler kurser hos er!
På återsende! Skrivet av Cindy & Zelda, den 27. aug, 2013Tack ! För en bra och givande kurs
som har stärkt min hunds självförtroende.
Nu vill hon leka med stora hundarSkrivet av Allis &Gert med hunden Rex, den 23. aug, 2013jipiiiii nu är det snart tid med ny spårkurs, rex har tidigare gått valpkurs,lydnadskurs och en spårkurs.Han har lärt sig jätte mycket,och trivs med theres och Camilla.Dom ärjätte duktiga och trevliga.Kan varmt rekomendera Möllegårdens hundcenterSkrivet av Linda Bohlin, den 18. aug, 2013Tack för en super bra och givade kurs, ser redan fram emot nästa kurs.
Du är super duktig Therese
Klick klick Linda och Alice
Skrivet av Heléne Svensson, den 18. aug, 2013Lelle och jag tackar för en mycket givande och trevlig kurs. Skoj att få lära sig att använda klickern.
Tack för allt.E-post:helenesvensson11@hotmail.comHemsida:www.dazzlingflash.seLENA OCH ANDERS
27.07.2012 17.44

Alice har gått valpkurs samt påbörjat vardagslydnad med mkt goda resultat. Beror mkt på Therese stora och behagliga engagemang.Rekomenderas varm!

MAJVOR ERIKSSON ' 14.12.2011 12.56

Majvor Eriksson matte till Doris Vi går på valpkurs hos Therese nu under vintern, jag tycker att Therese är toppen som ledare, hon är väldigt engagerande bra. din text här ...