Referenser Hotell/Dagis


Referenser Hotell & Dagis

 • Här hittar ni några av våra recensioner fler hittar ni på vår Fb sida ;)
 • Jeanette Möller Fd Rosenqvist-5 stjärnaOmtänksam o kunnig personal,mysiga hundboxar o härligt lantlig utemiljö

  • Niclas Klein har recenserat MöllerGårdens Hundcenter - 5 stjärna·

   Varje gång vi är på semester så får Möllegården ta hand om vårt hjärta och varje gång vi lämnar henne så säger jag att ni har mitt hjärta! Varje gång vi hämtar vår lilla Jack Russel Terrier Lucy så har hon varit väl omhändertagen och det finns inget annat Hundcenter som jag vågar ge mitt förtroende för! Lucy är lite som Husse, borta bra men hemma bäst så lite tjurig är hon när vi kommer hem för att vi vågade lämna bort henne . Tack för allt och som vanligt kunde vi njuta av vår semester utan det minsta oro i hjärta eller själ! På återseende snart igen

  • Marianne Karmeborn-5 stjärnaUnderbar service, får sms med uppdatering om hur hundarna mår.
   Man kan lugnt slappna av på semestern när man har hundarna här.
  • Jeanette Lindqvist-5 stjärnaVi har haft våran husky hos Therese flera gånger på pensionat. Toppen service o Tindra har mått som en drottning. Hon blir överlycklig när vi närmar oss o har inte tid säga hej då till oss när vi ska lämna henne. Härliga ute och inne miljöer o hundarna får många, långa goa promenader i skogen. Ses snart igen!
  • Amanda Eliasson-5 stjärnaVar först skeptisk till att ha vår lilla Affe på hunddagis. Men det kan nog vara det bästa vi har gjort! Han trivs superbra, har fått massor med kompisar och det är så nyttigt för honom att vara där. Hämtar alltid hem en trött och nöjd hund!
  • Carina Sandberg-4 stjärna
   • Carina Sandberg Missade en stjärna ju skulle vara fem såklart superstjärna härlig miljö proffsig personal smulan var så väl omhändertagen rekomenderar detta ställe varmt · Gilla · 1
   • Annsophie Nymberg-5 stjärnaTack för trevligt bemötande,Ville trivdes tror vi
    • Mimmi Heinegren-5 stjärnaDidas o Callie tackar för en underbar semester ☀️
     • Ylva Honoré-5 stjärnaHoney tackar för en skön semester och ett väl omhändertagande. Husse och matte har känt sig trygga med att ha Honey på Möllegården.
     • Annika Cerne Frick-5 stjärna
     • Sara Karjalainen Fd Ardenvik-5 stjärnaNikki piper av glädje så fort vi närmar oss! Bästa stället att lämna hunden på!
     • Gabriella Astner-5 stjärnaTherese är superduktig :)
     • Valentina de Pertis-5 stjärna
     • Carolin Sigsgaard Rosén-5 stjärnaFantastiskt ställe med underbar personal! ❤
     • Lena Svensson-5 stjärnaHundarna trivs och man blir alltid vanligt bemött. Rekommenderas
      • Pernilla Folkesson-5 stjärnaMina hundar har varit både längre och kortare perioder på pensionatet. Vi trivs super!
      • Gunilla Sundström-5 stjärna
      • Christel Sandberg-5 stjärnaVår Lucky är här på dagis och har varit i ca 3 år. Han trivs jättebra och det känns lugnt och tryggt att lämna honom här. Jag valde Möllergårdens Hundcenter eftersom det är både dagis och pensionat, för då behöver Lucky inte byta ställe när vi åker på semester. Det ligger på landet, vilket vi också tycker är bra. Vi bor nämligen i Helsingborg. Det är en bit att köra för att lämna och hämta när man bor och arbetar i Helsingborg, men det är det värt. Lucky mår ju bra!!! :)
      • Ann-Charlotte Sjunnesson-5 stjärnaVi är så tacksamma för att ni med kort varsel kunde erbjuda oss en plats för Harry. Med ett lyckligt skutt har han hoppat ur bilen på morgnarna för att uppdatera sig med senaste nytt i hagen. Tack för oss och vi ses absolut igen, ni är guld värda. Hälsningar från Harry m familj
      • Monica G Larsson-5 stjärnaLämnade vår hund Bonzo för första gången på pensionat! Är jätte nöjd med allt från lämning till hämtning. Fick hem en trött men nöjd och glad hund!
       Kommer absolut att lämna honom hos Therese igen vid behov! Tack!
      • Renee Raag-5 stjärnaHar lämnat vår Agnes här flera gånger. Agnes är en "liten" stor osäker tjej. Men känns alltid bra att lämna henne här för vi märker att hon trivs och ni tar väl hand om henne. Det har inte alltid varit så på andra ställen.Rekommenderar verkligen detta till alla hundägare.
      • Robert Sandberg-5 stjärnaHar haft smulan där en vecka och är Mycket glad att vi valde att ha våran hund där mycket beröm till er ☺☺☺☺☺☺
       • Anne-Li Fournstedt-5 stjärnaVåra allra käraste fyrbenta vänner Orso och Stella lämnar vi med stor glädje hos Therese. Här är toppen. Ordning och reda, rent och fint och en vilja att verkligen känna hundarna som ska bo där. Detta är extra viktigt när man har en Maremmano Abruzzese - en italiensk herdehund med mycket egen vilja och stor personlighet.

      • Anne-Li Fournstedt, med extra hälsning från Orso och Stella!
       • lena Engren-5 stjärna
       • Marion Lindqvist-5 stjärna
       • Kristina Shauni Ohlsson-5 stjärnaBästa dagiset! Aragon är alltid lika glad när han träffar sin dagisfröken. Verkligen ett dagis som ser individen, och olika behov. Aragon har en egen bästis som han får leka mycket med. Alltid lika flexibelt och personligt:)
       • Kelvin Säfstrand-5 stjärna
       Skrivet av Ingrid Schlegel och Carl-Ragnar Orsmark, den22. okt, 2013Hej Therese! Tack för ett fint omhändertagande av Jean, Julia och Mocca! De var glada och tillfreds när vi kom hem. Vi har verkligen kopplat av och är mycket nöjda med ditt proffsiga bemötande och hantering av våra och andras hundar. Fin miljö och välordnat. Omtänksamhet!E-post:info@isjukgym.se
       Hemsida:LARS LINDEROT09.08.2011 11.30
       ,

       Hej Terese Tack för att vår Lagotto, Barros, fick vara hos dig när övriga familjen var på semester. Din verksamhet verkar redan mycket välordnad!

       Skrivet av Petra Carlsson, Tack för en jätte härlig helg! Önskar Ronya och Tintin.
       Deras matte och husse tackar för snabb och fin service. Jätte härligt område och fantastisk lokal för vovvarna.
       Varma sommarhälsningar
       Petra & Christer CarlssonMADELEINE ROOS
       14.07.2012 10.38

       Vår whippetdam Tigra har det senaste året varit många nätter på Möllergårdens Hundcenter. Både hon och vi är nöjda och trygga med omhändertagandet och servicen.

       Skrivet av Therese, Jonas och Buster, Det märktes verkligen på vår Busiga Buster att han hade haft det bra hos en när vi va utomlands för en månad sedan.
       Han höll på busa för fullt när vi kom och hämta han, att han inte hade tid med oss, sååå härligt att se med egna ögon!!
       SUPER TACK!! Och det kommer bli fler gånger, Buster saknar er!! KRAM

       Petra Carlsson

       Tack för en jätte härlig helg! Önskar Ronya och TintinDeras matte och husse Tackar för snabb och fin servis. Jätte härligt område och fantastisk lokal för vovvarnaVarma sommar hälsningar Petra & Christer Carlsson
       YLVA HONORÉ

       Har haft min "lilla" Molly hos Theres under en vecka. Det ångrar jag inte. Molly var harmonisk och gó när jag hämtade. Att ha Molly hos Therese känns tryggt.Y.H


       KARIN SCHÅNBERG'

       Vi lämnade vår tollare Molle till Therese en vecka. Han verkar ha trivts jättebra och vi kommer absolut anlita Möllergården igen.

       JEANETTE LINDQVIST' 13.07.2011 07.30

       Vår husky tik Tindra hade det hur bra som helst hos Therese. Fräscha hundstallar, härlig miljö, långa skogspromenader och mycket god och familjär omvårdnad.

       Sara Axelsson har recenserat MöllerGårdens Hundcenter - 5 stjärnaden 13 juni ·

       Superbra dagis som alltid sätter hunden främst och ser till varje hunds behov. Svante var rädd och ängslig när han började på dagis för snart ett år sedan. Han har vuxit mentalt enormt under året som gått och älskar att vara på dagis med sina kompisar. Han "sjunger" i bilen på morgonen på vägen dit.


       Emma Björklund har recenserat MöllerGårdens Hundcenter - 5 stjärnaden 16 juli ·

       Trevlig miljö, hundsyn och personal. kommer definitivt återkomma när det behövs, väl spenderade pengar när man vet att hundarna får det bra för dem.

       Petra Karlsson har recenserat MöllerGårdens Hundcenter - 5 stjärnaden 30 december 2015 ·

       Toppen ställe Merlin har verkligen haft en trivsam vistelse och varit trygg. Vi kommer absolut att rekommenderar detta till alla som vi känner som har hund☺Tack för att ni har tagit så väl hand om Merlin!

       Renee Raag har recenserat MöllerGårdens Hundcenter - 5 stjärnaden 12 juli 2014 ·

       Har lämnat vår Agnes här flera gånger. Agnes är en "liten" stor osäker tjej. Men känns alltid bra att lämna henne här för vi märker att hon trivs och ni tar väl hand om henne. Det har inte alltid varit så på andra ställen.Rekommenderar verkligen detta till alla hundägare.

       Camilla Dalsø Wale har recenserat MöllerGårdens Hundcenter - 5 stjärnaden 7 februari ·

       Allt kändes bara bra!

       Amanda Eliasson har recenserat MöllerGårdens Hundcenter - 5 stjärnaden 25 juni 2014 ·

       Var först skeptisk till att ha vår lilla Affe på hunddagis. Men det kan nog vara det bästa vi har gjort! Han trivs superbra, har fått massor med kompisar och det är så nyttigt för honom att vara där. Hämtar alltid hem en trött och nöjd hund!

       Pernilla Folkesson har recenserat MöllerGårdens Hundcenter - 5 stjärnaden 1 oktober 2014 ·

       Mina hundar har varit både längre och kortare perioder på pensionatet. Vi trivs super!

       Mimmi Heinegren har recenserat MöllerGårdens Hundcenter - 5 stjärnaden 23 juli 2015 ·

       Didas o Callie tackar för en underbar semester ☀️


       Annsophie Nymberg har recenserat MöllerGårdens Hundcenter - 5 stjärnaden 28 juli 2015 ·

       Tack för trevligt bemötande,Ville trivdes tror vi

       Tina Wilhelmsson har recenserat MöllerGårdens Hundcenter - 5 stjärna

       Hundarna gillar att komma hit när matte o husse är ute o resor.

       Lena Svensson har recenserat MöllerGårdens Hundcenter - 5 stjärnaden 25 december 2014 ·

       Hundarna trivs och man blir alltid vanligt bemött. Rekommenderas


       Monica Sonnäng Fd Larsson har recenserat MöllerGårdens Hundcenter - 5 stjärnaden 12 augusti 2014 ·

       Lämnade vår hund Bonzo för första gången på pensionat! Är jätte nöjd med allt från lämning till hämtning. Fick hem en trött men nöjd och glad hund!
       Kommer absolut att lämna honom hos Therese igen vid behov! Tack!


       Störande Moment har recenserat MöllerGårdens Hundcenter - 5 stjärnaden 20 september kl 10:25 ·
       Mona Stark har recenserat MöllerGårdens Hundcenter - 5 stjärnaden 8 april

       Annika Cerne Frick har recenserat MöllerGårdens Hundcenter - 5 stjärna

       den 28 juni 2015
       Sara Karjalainen Fd Ardenvik har recenserat MöllerGårdens Hundcenter - 5 stjärnaden 24 maj 2015 ·

       Nikki piper av glädje så fort vi närmar oss! Bästa stället att lämna hunden på!


       Gabriella Astner har recenserat MöllerGårdens Hundcenter - 5 stjärnaden 14 maj 2015 ·
       Carolin Sigsgaard Rosén har recenserat MöllerGårdens Hundcenter - 5 stjärna

       Fantastiskt ställe med underbar personal! ❤

       Therese är superduktig

       Helene Malmros har recenserat MöllerGårdens Hundcenter - 5 stjärnaden 13 juli 2014 ·

       Bästa för din hund


       Ann-Charlotte Sjunnesson har recenserat MöllerGårdens Hundcenter- 5 stjärnaden 22 augusti 2014 ·

       Vi är så tacksamma för att ni med kort varsel kunde erbjuda oss en plats för Harry. Med ett lyckligt skutt har han hoppat ur bilen på morgnarna för att uppdatera sig med senaste nytt i hagen. Tack för oss och vi ses absolut igen, ni är guld värda. Hälsningar från Harry m familj

       Hilde Kristine Worum har recenserat MöllerGårdens Hundcenter - 5 stjärna

       den 29 juli 2014 ·
       Helena Engren har recenserat MöllerGårdens Hundcenter - 5 stjärnaden 26 juni 2014
       Marion Lindqvist har recenserat MöllerGårdens Hundcenter - 5 stjärnaden 26 juni 2014Skrivet av Anneli Ahlberg, En bättre dagisfröken och kursledare än Theres kan man inte hitta! Hon lägger ner hjärta och själ på att hundarna ska må bra.E-post:annie998@hotmail.com
       Skrivet av Mona, den 3. aug, 2012Molly ska snart tillbaka till dagis efter sommarledigheten och var på besök idag och busade med alla hundarna. Efter att ha provat inte mindre än fem andra hunddagis har hon nu hittat hem till detta och det är utan tvivel det dagis hon trivs bäst på. Möllergårdens dagis har också den mest förtroendeingivande dagmatte Molly någonsin haft och för första gången behöver vi inte oroa oss för att hon inte ska få otillräcklig motion, sysselsättning och omtanke. När hon kkommer hem är hon varje dag trött och nöjd med dagen. Tack.E-post:mona.lindelof@edu.svalov.se
       MADELEINE ROOS
       14.07.2012 10.26

       Vår nu drygt 1-åriga whippettik Tigra är sedan ett halvår dagishund på Möllergårdens Hundcenter två dagar i veckan. Vi är jättenöjda!

       LENA OCH ANDERS MAHLER27.07.2012 17.38

       Alice har haft en himla tur som fått en plats på Möllergårdens dagis! Som hon har utvecklats vad det gäller kontakten med andra hundar stora som små. Underbart!

       Skrivet av Carina Carlström, den 4. dec, 2012Hej! Nu är det minde än en vecka kvar till att Semla är tillbaks på dagis. Hon saknar er och alla sina kompisar massor!! Hoppas att det är bra med er i snöyran!ANNA' 13.12.2011 10.38

       Min Bella stormtrivs hos Therese på hennes dagis. När det är 500 m kvar till dagis sjunger hon för fullt i bilen. Härligt trött efter varje dag på dagis!

       CHARLOTTA BALTZARS MATTE

       22.11.2011 20.06

       Kan inte tänka mig att det finns ett bättre dagis än Möllergården - bra service, fina lokaler och Therese har underbart go hand med hundarna. Ett superdagis!


       JESSY-SAMS MATTE
       29.11.2011 18.21

       Var tveksam till att lämna min hund på daigs. MEN ångrar inte en sekund att jag hittade Möllergården! Kan inte tänka mig ett bättre ställe att ha min hund på!


       BALTZAR (ENGELSK BULLDOG 1,5 ÅR)

       Jag älskar mitt dagis! Leka ute med kompisar,busa och sova middag när de andra går em promenad(Therese vet att jag vill vila lite extra). Högsta betyg:4 tassar!

       Sandra Bergman

       Jag har min Terv, Zombi, hos Therese och han stormtrivs! han är trött på kvällarna efter alla promenader o busande på dagiset.
       Rekomenderar starkt Möllergården!


       TONY ANDERSSON

       Hej! Jag har haft min hund Boss här många gånger och kan med trygghet lämna honom här. Så vill ni ha ett tryggt ställe för er hund är det hit ni ska vända er.

       Min hund på Möllergården när jag var på semester i Frankrike. Rekommenderar varmt! hund= nöjd kund

       Har haft min border collie hos tessan under en tid

       M.Td och det funkade toppen nöjda 23.04.2011 18.26 Mr nog fancy var som Nöjd hund= nöjd kund har haft min border collie hos tessan under en tid och det funkade toppen bra men nöjdast var nog fancy var som ett andra hem för henne! hem för henne! Nöjd hund= nöjd kund har haft min borde collie hos tessan under en tid och det funkade toppen bra men nöjdast var nog fanvom ett andra hem för henne.
       Samantha Montelius/Tony Karlsson

       Vår schäfervalp Dexie 5.5mån hälsar att hon stormtrivs på ert dagis....glad,lugn och som vanligt när vi hämtar.Var skeptiskt till hunddagis men dom har det riktigt bra!😀

       E-post14. jan, 2016Ewa Pettersson

       Tack så jättemycket för ni tog hand om Bobbi nu när vi var bortresta. Vi kunde verkligen slappna av och njuta av semestern. Vi vet att han stormtrivs på Möllergården och att han blir omhändertagen av er. Han är överlycklig så fort vi nämner att vi ska
       till er. Det är ett bra betyg ;)
       Så här länge har vi inte lämnat innan men det gick jättebra och vi kunde följa Bobbi genom bilder på facebook. Kul!
       Tack!
       Vi ses igen ;)
       Kramar från Ewa o Chrille o Bobbi =)

       E-post7. jun, 2015
       Lisen Heddelin

       Tack för att ni tog så väl hand om hundarna när vi var på semester. Min pälshund var noga skött och hade inga tovor (speciellt tack), alla hundar verkade trivas och taxen till och med gick tillbaka in när vi hälsat och lade sig i fåtöljen. Extra kul att
       kunna se dem på Facebook.
       Hälsningar Lisen,Paul, Krut, Flinta, Daffy, Jason

       E-post21. maj, 2015
       Anita Lindell

       Min Polly har varit hos Therese många gånger ,och som vanligt superbra. Känns bra att ha ett ställe att lämna min hund på som man kan känna sig trygg med. Tusen tack. Kommer snart tillbaka igen.
       Hälsningar Anita o Polly

       E-post13. mar, 2015
       Katarina reis johansson

       Vi har haft vår perro Fanny flera ggr hos Therese på hundhotellet. Fanny som annars är så försiktig har stormtrivts!!! Det är lika trevligt varje gång att kunna få lämna henne där. Miljön och personalen är toppen! Hoppas vi ses snart igen! Hälsning. Katarina
       o Kenneth

       E-post1. nov, 2014
       caroline

       Jag och Diesel har gått valpkurs, grundkurs och vardagslydnad och testa på med rallymix. Therese är otroligt duktigt och vi har lärt oss otroligt mycket. Vi är jätte nöjda med alla kurserna!
       Då man lärt sig något nytt varje gång.
       Man fick fråga
       och testa och sen kunde man arbeta vidare med hemma.
       Hon ger en bra tips som man kan få göra hemma då vi hade problem med diesel i början att han var ganska svår att få ner i varv och att han hade ett beteende hemma.. men med hjälp av Therese så kunde
       vi jobba på detta bland annat. Så man fick även utöver kurserna en bra hjälp av henne. Då hon har bra tips och idéer. Therese förklara alltid på ett lugnt och bra sätt.
       Dessutom vill jag säga att hund dagiset är underbart. Diesel älskar att vara hos dem
       alla. Underbar personal och allt. Han är alltid glad och positiv när vi åker dit och då känns allt så himla rätt!

       E-post31. okt, 2014
       Mona

       Skrivet av Mona Lindelöf, den 31 oktober.
       Jag och min Molly har gått några kurser hos Therese och de har varit mycket trevliga och både jag och Molly har haft otrolig roligt. Det vi har lärt oss har gett oss bra förutsättningar för att kunna jobba
       vidare hemma. Man har kunnat ställa de frågor man behövt och börjat få hunden in på rätt "spår"för att sedan kunna träna vidare. Therese är lugn och har bra tips och hon har mycket god hand med hundarna. Senaste kursen, rallymix var helt suverän med en massa
       man kan träna och leka in när som helst och var som helst. Molly är också på dagiset och här får jag också många tips om hur jag ska göra med Molly i olika situationer. Detta är vårt 6:e dagis och det enda som har fungerat fullt ut. Vi har också varit här
       längst tid. Molly älskar sitt dagis och Therese är Mollys andramatte. All lov till både kurser och dagis och nu ser vi fram emot nästa rallymix!

       E-post31. okt, 2014Ewa Pettersson

       Vill tacka för två underbara kurser som jag och Bobbi har gått. Mycket givande.
       Gick först valpkursen. Min hund var mycket rädd för andra hundar. Jag kunde inte ha honom lös alls för han var så rädd att han skrek och sprang upp i famnen på mig när
       de andra hundarna började närma sig. Therese gav mig tips, tid o tålamod och efter ca 4 ggr så kunde jag släppa Bobbi med de andra o vilken lycka!!! Han var som en helt ny hund. Lycklig, busig modig o leksen med de andra hundarna :) Jag blev rörd till tårar
       att vi lyckades. Det såg så härligt ut.
       Sen gick vi fortsättningskursen, grundkurs/valpkurs. Den var mycket nyttig med varierande uppgifter. Bobbi lärde sig att sitta, följa, komma till kommando, m.m.
       Jag är mycket nöjd med kurserna. Therese var
       jätteduktig. Hon lyssnade på oss, gav oss råd och tips, hade tålamod och många idéer.
       Hon tog hänsyn till alla i gruppen.
       Jag kan rekommendera henne och hennes kurser.

       E-post31. okt, 2014
       Camilla Renken

       Har gått valpkurs hos Therese med min hund Happy. Är supernöjd med Therese som är kunnig och lugn med hundarna. Har känt Therese en tid och vet att hon har en alldeles speciell kontakt med hundarna. När jag har lämnat mina två hundar Bozz och Happy till
       pensionatet trivs de jätte bra hos henne och det känns så tryggt att lämna dem där. Tack för allt.

       E-post31. okt, 2014
       Jörgen walfridsson

       Tack för en bra och nyttig vardagslydnad kurs, som lede till att min hund Titan ligger fint och sitter på mina kommandon. Och vi har fått bra ögonkontakt med varandra.
       Ett stort tack för kursen Therese!
       Min nästa kurs blir spårkurs hos dig :)

       E-post31. okt, 2014Per Harbeck

       Våra två busfrön Buddha och Shiva gick på valpkursen. Både vi (Per och Marina) och hundarna lärde sig jättemycket av Therese. Therese lär ut med mycket tålamod och kunnande. Vi och hundarna hade jätteroligt på utbildningen, samtidigt som vi lärde oss jättemycket.
       Vi
       kan varmt rekommendera Therese.

       E-post31. okt, 2014Allis

       Rex har gått på många kurser hos Therese på Möller gården, han har bland annat gått valpkurs, vardagslydnad, spår och nu senast rallymix. det har varit lika roligt och lärorikt varje gång. Therese är mycket duktig och lugn i sitt yrke. Kan varmt rekommendera
       henne

       E-post24. sep, 2014Kjerstin Höglund

       Tack för senast!
       Nu har jag gått på min vanliga förmiddagspromenad i Torekov och träffat och berättat för mina hundkompisar hur roligt jag har haft det på MöllerGårdens Hundcenter. Det bästa är att även min matte har fattat att jag har haft både roligt
       och blivit väl ompysslad och haft det jättebra. Så min matte hoppas att jag får komma tillbaka om hon kommer på att resa bort igen.
       Kram från Harry

       E-post12. sep, 2014
       Anita Lindell

       Hej Therese
       Ett stort tack för att ni tagit hand om min Polly nu när jag varit på semester.
       Det känns skönt att veta att jag hittat ett sådant fint å seriöst pensionat som tar hand om min tjej. Hon är så välskött å nöjd å ligger å sover belåtet
       i mitt knä.
       Rekommenderar detta stället varmt.
       Än en gång tack. Ha det så bra vi hörs snart igen. MVH
       Anita o Polly

       E-postHemsida5. aug, 2014
       Cecilia Kjellander

       Tack Therese för alla de gånger du på ett föredömligt sätt tagit hand om Faudi & Scott! Vi återkommer igen när vi bokat nästa långresa! Kram Cissi Kjellander

       E-post12. jul, 2014
       Renee Löfqvist Raag

       Hej!
       Ännu en gång har du tagit hand om vår "lilla" stora Agnes. Som är en lite osäker tjej. Men vi vet att hon har det super bra hos dig. Vi återkommer och vi har rekommenderat dig till våra vänner.
       Hälsningar familjen Löfqvist/Raag

       E-post3. jul, 2014Maja

       Hej jag har varit hos Theres o jobbat ett tag. Jag vet ingen annan som tar så väl hand om sina djur så bra som hon. Det är dom som kommer i förta hand.

       E-post6. jun, 2014
       Camilla o Happy

       Hej Therese,
       Tack för att du tog hand om lilla Happy när vi var iväg. Happy trivdes jätte bra hos dig och det känns så tryggt att lämna henne när vi skall iväg nästa gång.
       Tack för att du finns :)

       E-postHemsida23. apr, 2014
       Ing-Marie Jonsson

       Hej Therese, vilka fina hundar du har.
       Lycka till i fortsättningen.
       Kram Ing-Marie

       E-post1. mar, 2014
       Helene

       Tack!
       För den goda omvårdnaden av Moppan och Zelda. Vi såg hur harmoniska alla hundarna var ute tillsammans. Känns tryggt att ha dem hos dig. Det var trots allt 10 dagar och första gången de var bortlämnade.
       Vi återkommer
       Lycka till nu med
       valparna!!!!!!

       E-post7. feb, 2014
       E-post15. dec, 2013
       Marina och Håkan

       Kära Therese!
       Min matte och husse säger att det känns bra att gå till jobbet tack vare att jag är glad och viftar på svansen när dom lämnar mej till dej på morgnarna.
       Tack för att du tar så väl hand om mej!
       Många svansviftningar från Lucky
       med familj med en önskan om en God Jul och ett Gott nytt år!

       E-postHemsida22. okt, 2013
       Ingrid Schlegel och Carl-Ragnar Orsmark

       Hej Therese! Tack för ett fint omhändertagande av Jean, Julia och Mocca! De var glada och tillfreds när vi kom hem. Vi har verkligen kopplat av och är mycket nöjda med ditt proffsiga bemötande och hantering av våra och andras hundar. Fin miljö och välordnat.
       Omtänksamhet!

       E-post7. okt, 2013
       Anneli Ahlberg

       En bättre dagisfröken och kursledare än Theres kan man inte hitta! Hon lägger ner hjärta och själ på att hundarna ska må bra.

       E-post2. sep, 2013
       Linda & Nikki

       Kan absolut rekomendera kurserna på Möllegårdens Hundcenter. Har gått lydnad, Spår och lydnad med inriktning klicker. Man blir varmt bemött av engagerad och kunniga istruktörer som helhjärtat jobbar med att hjälpa och lära både hund och ägare. Alltid roligt
       och lärorikt. Nu väntar en ny och spännande kurs inom Nosaktivitet.
       Ett stort Tack till Theres och Camilla för det ni lärt Nikki och mig. Vi saknar er och kommer absolut att rekomendera er till alla hundägare vi känner och vi kommer att gå fler kurser
       hos er!
       På återsende!

       E-post27. aug, 2013
       Cindy & Zelda

       Tack ! För en bra och givande kurs
       som har stärkt min hunds självförtroende.
       Nu vill hon leka med stora hundar

       E-post23. aug, 2013
       Allis &Gert med hunden Rex

       jipiiiii nu är det snart tid med ny spårkurs, rex har tidigare gått valpkurs,lydnadskurs och en spårkurs.Han har lärt sig jätte mycket,och trivs med theres och Camilla.Dom ärjätte duktiga och trevliga.Kan varmt rekomendera Möllegårdens hundcenter

       E-post22. aug, 2013
       Anita Schulz

       Parvel med husse och matte tackar för en mycket trevlig och givande kurs.
       Parvel tyckte det var jättekul att träffa kompisar och lära sig att umgås!

       E-post18. aug, 2013
       Linda Bohlin

       Tack för en super bra och givade kurs, ser redan fram emot nästa kurs.
       Du är super duktig Therese
       Klick klick Linda och Alice

       E-postHemsida18. aug, 2013
       Heléne Svensson

       Lelle och jag tackar för en mycket givande och trevlig kurs. Skoj att få lära sig att använda klickern.
       Tack för allt.

       E-post22. feb, 2013Therese, Jonas och Buster

       Det märktes verkligen på vår Busiga Buster att han hade haft det bra hos en när vi va utomlands för en månad sedan.
       Han höll på busa för fullt när vi kom och hämta han, att han inte hade tid med oss, sååå härligt att se med egna ögon!!
       SUPER TACK!!
       Och det kommer bli fler gånger, Buster saknar er!! KRAM


       Mona

       Molly ska snart tillbaka till dagis efter sommarledigheten och var på besök idag och busade med alla hundarna. Efter att ha provat inte mindre än fem andra hunddagis har hon nu hittat hem till detta och det är utan tvivel det dagis hon trivs bäst på. Möllergårdens
       dagis har också den mest förtroendeingivande dagmatte Molly någonsin haft och för första gången behöver vi inte oroa oss för att hon inte ska få otillräcklig motion, sysselsättning och omtanke. När hon kkommer hem är hon varje dag trött och nöjd med dagen.
       Tack.

in text här ...